Korpijaakko

– my personal views on all walks of outdoor life

Gear up for winter trips / Varustaudu talvireissuille

This is a bilingual post of good news for those who are about to participate on my ski expedition courses, tours or expeditions in winter 2013.
– – –
Ja taas kahdella kielellä: Hyviä uutisia niille, jotka ovat osallistumassa hiihtovaelluskursseilleni tai -retkikuntiini talvella 2013.

All geared up in Sarek, March 2013.- - -Viimeisen päälle varustautuneena Sarekissa, maaliskuu 2013.

All geared up in Sarek, March 2013.
– – –
Viimeisen päälle varustautuneena Sarekissa, maaliskuu 2013.

Collaboration with Trekki! For winter 2013 I am working together with Trekki. This means that those participating on my courses, tours and expediton will get 25% discount from all normal priced items (10% on electronics). The discount is personal and I will inform the details personally to all participants later. This is a great way to get all the little things worn or missing (Bridgendale socks, Devold baselayers, gloves, Hilleberg snow anchors and so on) and provides a nice discount from bigger investments like:
Therm-a-Rest SoLite L sleeping pad
MSR Whisperlite Universal stove
Garmin GPS Map 62s
Hilleberg Keron 3 GT with snow valanches – The expedition tent! Rarely discounted item.

Group orders: In addition to the discount from Trekki webshop, there is also possibility to get gear for reasonable price via group orders. There is a possibility to purchase skis, bindings and boots and other gear via Vaiska KY. In addition there is possibility for discounted orders from Finnsvala (great baselayers, midlayers and balaclavas) and Sasta (the best shell clothing for Arctic expeditions!)

PS. There are still some vacancies for the ski tour to Sarek in Northern Sweden and for the ski expedition across Vatnajökull glacier. Both require previous experience but if you’re missing it, it can be arranged on a tailor-made course/tour if you are interested. Detailed information on the ski expeditions. Rememer also the dogsledding tours which will provide you the knowledge and skills needed to participate on the ski expeditions in addition to the experience related to traveling with dog teams.

Yhteistyö Trekin kanssa! Talvella 2013 toimin yhteistyössä Trekki OY:n kanssa, joka tarkoittaa kursseille, vaelluksille ja retkikuntiin osallistujille 25% alennusta normaalihintaisista tuotteista (10% elektroniikasta). Alennus on henkilökohtainen ja yksityiskohdat ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Tämä on loistava tapa hankkia puuttuvia ja kuluvia pientarvikkeita (Bridgendalen sukkia, Devoldin kerrastoja, käsineitä, Hillebergin lumikiiloja ja niin edelleen) tai säästää selvää rahaa isommissa investoinneissa kuten:
Therm-a-Rest SoLite L -makuualusta
MSR Whisperlite Universal -keitin
Garmin GPS Map 62s gps-laite
Hilleberg Keron 3 GT lumiliepeillä – The retkikunta teltta! Ja tätä ei usein alennuksessa näe.

Kimppatilaukset: Trekin verkkokaupan alennusten lisäksi varusteita voi hankkia kohtuuhintaan myös kimppatilauksien kautta. Suksia, siteitä, monoja ja muita varusteita on saatavissa  Vaiska KY:n kautta. Lisäksi kurssilaisten on mahdollista hankkia Finnsvalalta (loistavia alus- ja välikerrastoja sekä huppuja) ja Sastalta (parhaat kuoriasut arktisiin retkikuntiin!) varusteita kohtuulliseen hintaan kimppatilauksena.

PS. Arktisen hiihtovaeltamisen perusteet -kurssilla on vielä pari vapaata paikkaa ja yksi niistä on jaossa ilmaiseksi blogin lukijakilpailussa! Lisäksi jatkokurssille Sarekiin on vielä yksi paikka vapaana. Vatnajökull 2013 -retkikunnassa on myös tilaa parille osallistujalle. Lisätietoa hiihtovaelluksista. Muistathan myös koiravaljakkoretket, joilla on mahdollista oppia samoja tietoja ja taitoja talvioloissa liikkumisesta sekä tutustua koiravaljakoilla liikkumiseen!

voita_arktinenhiihtovaelluskurssi

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: