Korpijaakko

– my personal views on all walks of outdoor life

Talvi 2014

Talvinen luonto on uskomattoman kaunis ja palkitseva, mutta se voi olla myös ankara ja haastava, jopa vaarallinen. Ankarissa talvioloissa tarvittavat tiedot ja taidot voi kuitenkin oppia turvallisesti ja tehokkaasti. Samalla voit kokea unohtumattomia elämyksiä ja pääset tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin.

Tykkylumen peittämä kumpuileva metsämeri, lumen verhoama autio avotunturi, loputtomat jäätikkötasangot ja jylhät lumihuippuiset vuoret voivat tuntua kaukaisilta haaveilta, mutta ne kaikki voi saavuttaa. Hyppää rohkeasti ladulle tavoittelemaan unelmiasi!

Talvi 2014

Talvelle 2014 on tarjolla monipuolinen kokonaisuus erilaisia kursseja ja vaelluksia. Luvassa on unohtumattomia elämyksiä talvisessa erämaassa, mutta lisäksi opit myös tietoja ja taitoja, joilla selviät ankarissakin talviolosuhteissa.

Oppaana kaikilla kursseilla ja vaelluksilla toimii mm. Huippuvuorilla ja Islannissa vaeltanut ja opastanut erä- ja luonto-opas Jaakko ”Korpi-Jaakko” Heikka.

Arktinen hiihtovaeltaminen

IMG_4500_900

Arktisen hiihtovaeltaminen muodostuu sarjasta nousujohteisia kursseja ja retkikuntia. Peruskurssilla ja jatkokurssilla painopiste on vaativassa hiihtovaeltamisessa avotunturissa. Molempia kursseja järjestetään talvella 2014 kaksi kappaletta.

Jatkokurssin suorittaneet voivat vuonna 2015 jatkaa tällä ladulla arktisille jäälakeuksille Huippuvuorten jylhiin maisemiin ja Islantiin Euroopan suurimmalle jäätikölle. Ja lisää on luvassa tulevina vuosina, pohjoisessa vain Pohjoisnapa on rajana!

Arktisen hiihtovaeltamisen peruskurssi 24.-26.1.2014
31.1.-2.2.2014
Lappeenranta, Etelä-Suomi
Lappeenranta, Etelä-Suomi
FI
FI
Arktisen hiihtovaeltamisen jatkokurssi 8.-16.3.2014
17.-25.3.2014
Sarek, Pohjois-Ruotsi
Sarek, Pohjois-Ruotsi
FI
FI, EN

Opastuskieli: FI = suomi, EN = englanti

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä!

Muut ohjelmat: hiihtovaellus, lumikenkävaellus, koiravaljakot

2013_01_16_9999_52_1000

Talvisessa luonnossa voi harrastaa paljon muutakin kuin vaativia arktisia hiihtovaelluksia! Talvelle 2014 tarjolla on kokoelma hiihtäen, lumikengillä ja koiravaljakoilla tapahtuvia ohjelmia.

Hiihtovaelluksella valoon hiihdetään Lapin vaativissa kaamosolosuhteissa katsomaan kaamoksen päättymistä ja vuoden ensimmäistä auringonnousua. Talven 2014 erikoisuutena on tarjolla ”Sydäntalven tunnelmia” paketti, jonka aikana liikumme Koillismaan erämaissa lumikengillä, suksilla ja koiravaljakoilla! Talvivaeltajan vaihtoehdot -kurssilla käsitellään laajasti erilaisia Suomen oloissa tapahtuvaan talvivaeltamiseen ja -retkeilyyn liittyviä taitoja ja tekniikoita ja se sopii erinomaisesti harrastustaan aloitteleville talviretkeilijöille.

Hiihtovaellus valoon 5.-12.1.2014 Inarijärvi, Pohjois-Suomi FI, EN
Sydäntalven tunnelmia 12.-19.1.2014 Taivalkoski, Pohjois-Suomi FI, EN
Talvivaeltajan vaihtoehdot 28.2.-2.3.2014 Repovesi, Etelä-Suomi FI, EN, GE

Opastuskieli: FI = suomi, EN = englanti, GE = saksa

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä!

Räätälöidyt opaspalvelut

Edellä mainittujen kurssien, vaellusten ja ohjelmien lisäksi tarjoan räätälöityjä opas- ja ohjelmapalveluita asiakkaan tarpeen mukaan. Tiedustele saatavuutta ja hintoja sähköpostitse!

– – –

Päivitetty 7.10.2013.

Advertisement

One response to “Talvi 2014

  1. Pingback: Guided trips for 2014! / Opastettuja vaelluksia 2014! | Korpijaakko

%d bloggers like this: