Korpijaakko

– my personal views on all walks of outdoor life

Packraft-vuokraus

Vuokraa packraft!

Tarvitsetko packraft-lauttaa retkelle, muttet halua investoida suurta summaa harvoin tarvittavaan harrastusvälineeseen? Tai haluaisitko kokeilla lauttaa käytännössä ennen ostoa? Ja saada vielä alennusta uudesta lautasta? Onnistuu!

Lautat

Minulla (Pohjoisemmas Oy) on valikoima packraft-lauttoja, joita vuokraan silloin kun ne eivät ole käytössä kursseillani tai retkilläni. Vuokralaivue koostuu aukkopeitteellisistä MRS Microraft-lautoista. Laivueeseen kuuluu yksi kutakin kokoa: S/M, M/L ja L/XL. Saatavilla myös MRS Alligator 2S -lautta ja Alpackaraft Denali Llama -lautta (“white water spraydeck” -aukkopeitteellä). Vuokrapakettiin kuuluu:

  • packraft-lautta aukkopeitteellä, penkillä ja selkätuella (esim. MRS Microraft)
  • täyttöpussi ja irtohihna lautan pakkaamiseen
  • 4-osainen kajakkimela (esim. Anfibio Basic 4p)
  • melontaliivi 50N-kelluttavuudessa (esim. Secumar Vivo 50 verkkotaskulla)

Myös vesitiiviitä reppuja (esim. Hiko Trek 60L) ja kypäriä saatavilla.

Hinnat

Vuokrahinnat (sis. ALV 24%) riippuvat vuokra-ajan pituudesta seuraavasti:

  • viikonloppu (perjantai 12:00 – maantaina 12:00): 65 eur
  • pitkä viikonloppu (keskiviikko 12:00 – maanantai 12:00): 95 eur
  • pitkä viikko (perjantai 12:00 – maanantai 12:00): 135 eur
  • Kysy tarjousta lyhyemmistä ja pidemmistä vuokra-ajoista
  • koskimelontakypärä: viikonloppu 10 eur, pitkä viikko 15 eur
  • veisitiivis reppu (esim. Hiko Trek 60L): viikonloppu 10 eur, pitkä viikko 20 eur

Miten vuokraan lautan?

Haluatko vuokrata lautan? Lähetä tiedustelu sähköpostilla: : jaakko.heikka@gmail.com

Varaustilanteen voit tarkastaa kalenterista. Kalenteri päivitetään manuaalisesti, joten se ei automaattisesti ole ajan tasalla.

Vuokraehdot löydät täältä.

Alennus Packraft Storesta!

Yhteistyössä Packraft Storen kanssa, voin tarjota asiakkailleni (niin vuokraajille kuin opastettuihin ohjelmiin osallistuville) 65 euron alennuksen uudesta lautasta. Saat siis viikonloppuvuokran ikään kuin “ilmaisena kokeiluna”, jos ostat uuden lautan Packrafting Storesta.

Alennus toimii seuraavasti:

1. Pohjoisemmas Oy:n asiakkaat, jotka vuokraavat lautan vähintään viikonlopun ajaksi tai osallistuvat opastettuihin packraft-ohjelmiin, ovat oikeutettuja 65 euron alennukseen ostaessaan uuden packraft-lautan Pacrkafting Storesta. Alennus on voimassa 12kk vuokra-ajan tai ohjelman päättymisestä.
2. Saadaksesi alennuksen, asiakkaan nimi (mutta ei muita tietoja!) on Packraft Storen saatavissa tunnistustarkoituksessa 12 kuukauden ajan. Mikäli et halua nimeäsi Packraft Storen tietoon, ilmoita asiasta. Silloin et valitettavasti voi myöskään saada alennusta.
3. Alennuksen saat tekemällä tilauksesi Packrafting Storen -nettikaupasta (http://www.packrafting-store.de/), mainitsemalla alennuksen info-kentässä ja valitsemalla maksutavaksi “Prepayment / Bank transfer” (“Ennakkomaksu / Tilisiirto”). Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on alennushinta ja maksuohjeet.

Toimitan lauttoja lähinnä Suomeen ja ensisijainen toimitustapa on nouto ja palautus Lappeenrantaan. Jos asut ulkomailla ja kaipaat lauttaa, tutustu saksalainen Packrafting Storen tarjontaan!

%d bloggers like this: