Korpijaakko

– my personal views on all walks of outdoor life

Collaboration with Trekki / Yhteistyö Trekin kanssa

Again a bilingual blog, this time about gear deals for those participating on my guided tours. / Taas kerran kaksikielinen tiedote, tällä kertaa varustetarjouksista opastamieni kurssien ja vaellusten asiakkaille.

Maps for future projects. / Karttoja tulevia projekteja varten.

Maps for future projects. / Karttoja tulevia projekteja varten.

Discounts from Trekki

My collaboration with Trekki, one of the small independent outdoors companies in Finland, continues and Trekki will offer a hefty 25 % discount for those participating on my guided courses, tours and expeditions in winter 2014. This is a good chance to get yourself top quality gear for the demanding conditions and with a reasonable price.

Trekki offers for example the tried and true home for ski expeditions the Hilleberg Keron 3 GT tent with snow flap, a good base for the expedition kitchen the MSR Whisperlite Universal stove with fuel pumps and fuel bottles and the superior shell clothing from Finnish Sasta: 3Poles jacket and 3Poles pants.

In addition ski equipment (boots, binding, skis, skins) and specialized equipment like overboots are available on reasonable price as group orders. More info will follow over e-mail for those enrolled.

PS. There is still time to enroll and some space On the Advanced Course in Arctic Ski Expeditions and Ways of Winter Wilderness courses. Please notice that the dates of the Advanced Course with bilingual guiding (English and Finnish) are changed and it is now on 8.-16.3.2014. By participating on the Advanced course in 2014 you can participate to the ski expeditions to Svalbard and Iceland (and possibly to Greenland…) in winter 2015.

Thanks Trekki!

Alennuksia Trekistä

Yhteistyöni Trekki OY:n kanssa jatkuu ja Trekki tarjoaa huomattavan 25 prosentin alennuksen opastamilleni kursseille, vaelluksille ja retkikuntiin osallistuville talvella 2014. Tämä on erinomainen mahdollisuus hankkia laadukkaat varusteet vaativiin olosuhteisiin, ja vielä kohtuulliseen hintaan.

Trekistä löytyy esimerkiksi hyväksi havaittu hiihtoretkikuntien koti Hilleberg Keron 3 GT lumiliepeillä, retkikuntakeittiön perustaksi MSR Whisperlite Universal pumppuineen ja pulloineen sekä hiihtoon huippuluokan kuoriasut Sastalta: 3Poles takki ja 3Poles housut.

Lisäksi hiihtovälineitä (monot, siteet, sukset, skinit) ja erikoistarvikkeita (esim. mononsuojat) on saatavilla kohtuulliseen hintaan yhteistilauksena. Tarkempi info lähetetään suoraan ilmoittatuneille.

PS. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Arktisen hiihtovaeltamisen kursseille ja Talvivaeltajan vaihtoehdot kurssille Repovedelle! Muutamia paikkoja vielä vapaana. Osallistumalla kurssille tänä talvena varmistat paikkasi Huippuvuorille ja Islantiin (ja ehkä Grönlantiinkin…) suuntautuville hiihtovaelluksille talvella 2015!

Kiitoksia Trekki!

Advertisement

2 responses to “Collaboration with Trekki / Yhteistyö Trekin kanssa

  1. Willem 02/01/2014 at 18:23

    Interesting maps Jaakkoo 😉 Aiming for Greenland in 2014?

    Happy new year by the way!

  2. korpijaakko 05/01/2014 at 19:54

    Hi Willem, and happy new year! Hmm… As you are first to comment the maps I guess you deserve an answer… So, yes. All looking good at the moment. What about you, what is the big trip of 2014? 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: